Primavara la Timisoara – “orasul florilor”19.04-21.04.2024

Obiective: I Giardini di Zoe, Muzeul Satului Banatean, Timisoara – tur pietonal (Catedrala Mitropolitană „Trei Ierarhi”, Palatul Culturii, Muzeul Banatului găzduit de Castelul Huniade, Monumentul Sfintei Treimi, Palatul Miksa Steiner, Palatul Episcopal Sârb și Catedrala Sârbească, Muzeul Național de Artă (gazda expozitiei Brancusi), Bastionul Maria Theresia și Muzeul Național al Banatului), Muzeul Locomotivelor cu Abur din Resita.

TARIF REDUS: 900 LEI/PERSOANA
ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA

Pachetul include:
✅ doua nopti cazare la Ibis Timisoara City Center 3* (sau similar) cu mic dejun;
✅ transport autocar;
✅ insotitor de grup din partea agentiei.

Pretul nu include :
❌ intrarea la obiectivele turistice;
❌ mesele principale si alte cheltuieli personale.

Programul pe zile:
Ziua 1. Plecam din Pitesti la ora 06:00 cu prima oprire la I Giardini di Zoe, una dintre cele mai spectaculoase si frumoase gradini din Romania; dupa care ne continuam drumul spre Muzeul Satului Banatean pentru o calatorie de neuitat in satul traditional romanesc. In jurul serii ajungem in Timisoara pentru check-in si timp liber.
Ziua 2. Mic dejun. Ne incepem turul pietonal urmand cele trei piețe urbane de poveste – Piața Victoriei, Piața Libertății si Piața Unirii. Admiram principalele obiective turistice, iar apoi ne revigoram la Curtea Berarilor, dupa care ne indreptam spre Pod Decebal pentru o relaxanta calatorie pe Bega.
Ziua 3. Mic dejun. Ne indreptam catre Resita unde vizitam Muzeul Locomotivelor cu Abur (muzeu in aer liber) – cel mai mare din Europa. Aici s-au fabricat 1491 de locomotive cu aburi, pana in anul 1964 cand s-a trecut la productia de locomotive Diesel, apoi la productia de locomotive electrice. Ajungem in Pitesti, in cursul serii, in functie de trafic.
Avans la inscriere: 250 lei/persoana. Supliment camera single: 490 lei/persoana.

NOTA: In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (35 persoane pentru autocar sau 20 persoane pentru microbuz) agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 7 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar. Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Formular de rezervare:
Ai întrebări suplimentare?
Primavara la Timisoara – “orasul florilor”19.04-21.04.2024

900

/persoană