Piata de Craciun Budapesta

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA

Pachetul include:

  • 3 nopti cazare in Budapesta hotel 3*-4* cu mic dejun
  • transport autocar
  • tur de Budapesta – ghid local roman
  • insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

  • intrarea la obiectivele turistice , Croaziera pe Dunare
  • alte cheltuieli personale

Programul pe zile:

Ziua 1- Plecam din Pitesti la ora 06:00, pe ruta Pitesti – Valea Oltului – Sibiu – Timisoara – Budapesta. Check in si timp liber.

Ziua 2- Mic dejun, intalnire cu ghidul local pentru descoperirea acestui oras fascinant. Facem un tur panoramic care include: Podul cu lanturi, Podul Regal, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf Stefan , Piata Eroilor, Citadela si dealul Gellert, Vaci Utca, etc.) . Optional va propunem o vizita la Parlamentul Ungariei, una dintre cele mai frumoase cladiri legislative din Europa . Cu lasarea intunericului ne vom bucura de atmosfera de sarbatoare oferita de Targul de Craciun.

Ziua 3- Mic dejun, timp liber si va propunem o zi de relaxare la SPA-urile cu apa termala din Budapesta. Seara optional Croaziera pe Dunare cu cina festiva (50 euro/persoana).

Ziua 4- Mic dejun, returul spre Pitesti . Ajungem in cursul serii in functie de trafic.

Avans la inscriere – 50 eur/persoana. Supliment camera single 65 eur/persoana.

NOTA: In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (35 persoane pentru autocar sau 20 persoane pentru microbuz) agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 7 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar . Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Formular de rezervare:
Ai întrebări suplimentare?
Piata de Craciun Budapesta

220 euro

/persoană