Craciun la Piatra Neamt

Satul lui Mos Craciun – Targul de Craciun – Piatra Neamt – Targul de Craciun Brasov

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA

Pachetul include:

  • 1 noapte cazare in Piatra Neamt hotel 3* cu mic dejun
  • transport autocar / microbuz
  • insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

  • intrarea la obiectivele turistice
  • mesele de pranz si alte cheltuieli personale

Programul pe zile:

Ziua 1- Plecam din Pitesti la ora 06:00, pe ruta Pitesti – Brasov cu o prima oprire turistica pe tinutul lui Mos Craciun , unde o sa intram intr-o lume de poveste alaturi de piticii acestuia. O sa descoperim casutele Mosului, posta, dar si atelierul de jucarii. Pentru a mentine aceeasi atmosfera magica o sa ne bucuram de Targul de Carciun din Piatra Neamt si vom face un mic tur pietonal al orasului. Check –in la hotel in Piatra Neamt.

Ziua 2- Mic dejun, in prima parte a zilei propunem o urcare cu telecabina pe Dealul Pietricica. Ne luam ramas bun de la Piatra Neamt si ne indreptam spre Brasov , unde o sa facem un mic tur pietonal si vizitam Targul de Craciun. Ajungem in Pitesti in cursul serii in functie de conditiile de trafic.

Avans la inscriere – 200 lei/persoana. Supliment camera single 70 lei/persoana.

NOTA: In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (35 persoane pentru autocar sau 20 persoane pentru microbuz) agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 7 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar . Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Formular de rezervare:
Ai întrebări suplimentare?
Craciun la Piatra Neamt

349 lei

/persoană